Xtreme lashes turvalliset Volumeripset

Bella Pelon palveluvalikoimassa on ollut jo jonkin aikaa Xtreme lashes normaalien yksittäisten ripsien rinnalla Volumeripset, jotka ovatkin saavuttaneet hurjan suosion liikkeessämme.

Miten volumeripset eroavat tavallisista ripsipidennyksistä?

– Kiinnitettävät ripsikuidut ovat paljon ohkaisempia kuin yksittäiset kuidut.

– Ripset kiinnitetään joko viuhkoina tai latomalla yksittäisiin omiin ripsiin.

– Viuhkat ovat joko 2-6 ripsen viuhkoja, haluttuun lopputulokseen mukaillen.

– Xtremelashes hoitolassa laitetut volumeripset ovat turvalliset koska ripsitekijällä on apuna myös laskin joka laskee kuinka monta ja minkä mittaista kuitua on turvallista omiin ripsiin laittaa.

– Ripsiliima joka on käytössämme on myös erittäin allergia ystävällinen. ei sisällä hiilimustaa eikä allergisoivia aineosia. Olemme myös käyneet tarkan sekä perusteellisen koulutuksen jossa on tiukat laatukriteerit sekä sertifiointi koe jossa varmistetaan tekijän ammattitaito.

 

Tässä kuva ennen Xtremelashes volumeripsiä.

 

_77Y2482

Ripsien laiton ajan käytämme kosteuttavia geelilappuja jotka hoitavat silmienympärys ihoa laiton ajan .( Allergia tapauksissa teippejä)

_77Y2485

Ripsimuotoilija kiinnittää jokaisen viuhkan yksittäisiin omiin ripsiin sekä varmistaa että kuituja on juuri turvallinen määrä, jotta oma ripsi jaksaa kannatella kuitujen painon.

_77Y2494

Ripsien näyttävyyttä voidaan räätälöidä jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ripset ovat todella pehmeät ja tuntuvat kuin omilta ripsiltä.

_77Y2496

Ripsimuotolija osaa myös saada silmiisi kauniin muodon ja tehdä näyttävyyttä oikeisiin kohtiin, tuomaan katseeseesi haluttua intensiivisyyttä.

_77Y2504

Ripsien huoltoväli on oikein hoidettuna  noin 2-5 viikkoa. Ripsien hoitoohjeet saat myös ripsiteknikolta mutta öljypohjaisten meikinpoistoaineiden/ silmänympärisvoiteiden käyttöä tulisi välttää. Liika koskettelu sekä hierominen eivät ole myöskään hyväksi ripsipidennyksille.

Volume ripset menevät kastuessaan hiukan ”sumppuun” mutta pieni kuivattelu. joko puhdistustikuilla tai kevyesti föönillä, saa ne jälleen ”pörhistymään” haluttuun muotoon.

Ripsien kasvukaari on noin 60-90 vuorokautta jonka jälkeen oma ripsi tippuu ja tilalle kasvaa uusi ripsi.

Huollon yhteydessä ripsistylisti lisää pidennykset uusimpiin täysikasvuisiin ripsiin, jolloin ripset saadaan näyttämään jälleen täydellisiltä.

_77Y2502

Xtreme lashes ripsipidennysten ensimmäinen laitto  maksaa liikkeessämme 120e sekä huollot alk. 45e  30min.

Extre tuuheat volumeripset ovat 160e

Ja ensimmäinen laitto kestää noin 2- 2.5h

Kysy lisää ripsiteknikoiltamme Maijalta Tuulilta tai Mikolta

Ripset sopivat niin nuorille kuin aikuisillekin naisille, ja jokaiselle saamme räätälöityä juuri sinulle kauneimmat ripset. Kohti helpompaa arkea, kauniisti ja turvallisesti.

By Xtreme lashes ja Bella Pelo

 

Comments are closed.