Upeat muodonmuutokset Redkenin väreillä Bella Pelossa!

Uusi vuosi, uudet tuulet myös hiuksissa! Redkenin väreillä kirkkaat ja kiiltävät lopputulokset pelastavat päiväsi tammikuun harmaudessa.
Upeat sävyt hankalimmastakin lähtötilanteesta, kuten seuraavasta näette

 

IMG_5498

 

 

Lähtökohtana kiiltonsa menettänyt kellastunut vaalea tummalla tyvellä, latva hyvin kuiva. Redken väreillä onnistuu suurempikin muutos hiusten kunnosta ja kiillosta tinkimättä. asiakkaalle sekä kampaajalle miellyttävä värjäyskokemus ja lopputulos hellävaraisilla ja täysin hajusteettomilla väreillä!
IMG_2150

Toivottu lopputulos liukuväri huomattavasti tummemmalla tyvellä sininen shokkiväri jossa onnistuttiin loistavasti eri sävyjä toisiinsa liu’uttamalla. Erilaiset raita- ja ositustekniikat tuovat hiuksiisi vivahteita ja näyttävämpiäkin efektejä. Väri tarttuu hyvin jopa huonokuntoiseen kuivaan latvaan, myös pidennysten sävytys onnistuu hiuksia pilaamatta.
Pidennys toteutettiin bp hairin 60 cm aitohius pidennyksillä teippitekniikalla. Meiltä teippipidennyksen lisäksi myös ompelu- ja kylmäkeratiiniipidennykset. Myös klipsipidennykset ja kampauslisäkkeet arkeen ja juhlaan tilataan hiustesi sävyyn.

roosa

 

 

 

 

IMG_2159

Lähtökohtana monesti vaallennettu keskiruskea lämmin sävyinen hauras latva ja hieman tummempi tyvi. Lähdettiin avoimin mielin miettimään jotakin piristävää ja uutta. Päädyttiin kokeilemaan uusia Redkenin kylmän punaisia sävyjä, jotka pysyvät uuden teknologian ansiosta punaisina ja kirkkaina pidempään. Kokemus oli mielyttävä kaikin puolin! Päänahka joka on aina ennen reagoinut muihin väreihin ärtyyntymällä ja kutisemalla tällä kertaa ei reagoinut lainkaan! Päinvastoin Redkenin öljypohjaisella kestovärillä hiuksista tuli todella kiiltävät ja terveen näköiset vaikkei latvaa leikattu!  Lopputulos superkiiltävä, monivivahteinen ja raikas punainen joka pysyy pesusta pesuun kauniina!

Tervetuloa uudistumaan, with love: Bella Pelo tiimi

Anna1

Comments are closed.