Unohda sähköiset ja kuivat hiukset!

Nyt on aika unohtaa kuivat, sähköiset ja elottomat hiukset!

Tänään haluan kertoa teille hiusten jälleenrakennus palvelusta, nimeltään Chemistry shotti.
Talven pakkaset paukkuu,  joten on todella hyvä syy pureutua myöskin hiusten kosteutukseen. Hiukset saattavat tuntua kuivilta, karkeilta sekä todella sähköisiltä näin talvella.

Myöskin monet käsittelyt kuten esimerkiksi  Hiusten vaalennus sekä kuumien muotoilurautojen käyttö, saa hiukset tuntumaan kuivilta ja elottomilta.
Tässä vaiheessa on aika ottaa yhteys kampaajaan ja räätälöidä juuri sinulle sopiva täydellinen shotti/coctail Redkenin Chemistry tehohoidosta.

Prof_Chem_Menu

Shotti hoito tehdään joko 2 tai 3 vaiheisena, juuri niinkuin sinun hiuksesi tarvitsevat. Ammattilainen analysoi hiuksesi kunnon ja näin sekoittaa juuri oikean määrän, kosteuttavia sekä rakennetta korjaavia aineosia yhdeksi coctailiksi.

Redkenin sininen sarja eli Extreme tunnetaan todella tehokkaana hiusten jälleen rakentajana ja tämä uskomaton tehoaine näytteleekin todella tärkeää osaa shottihoidossa.

Extreme_Posts4
Jokainen hius tarvitsee rakenneaineita ja Extremellä nimenomaan korjataan hiuksessa jo vaurioituneita rikkisiltoja, kun hiusten rakenne on korjattu se pystyy ottamaan vastaan, sekä säilyttämään myös paljon paremmin kosteutta.

 

Chem_Retail_Menu
Värikäsittelyn yhteydessä on todella hyvä,  räätälöidä shottihoitoon myös väripigmenttejä suojaava colorshotti.
Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

Tältä Tiinan hiukset näyttivät ennen käsittelyä.

IMG_4168
Hiuksiin laitettiin ensiksi vaalennus,  jonka jälkeen hius sävytettiin Shades EQ gloss kevyt sävytteellä.

Sävyn jälkeen räätälöimme Tiinan hiuksille  vaalennuksen jälkeen tehokkaan Xtremen,
eli jälleenrakentajan, hiukan kosteutta lisättiin All Soft tehokosteuttajalla  sekä kylmiä sävypigmenttejä paremmin ylläpitävän Colorin. Rentouttava päänhieronta sekä ihanat hierovat tuolimme, saivat hoidon tuntumaan  ihanalta luxukselta arjessa.

Hiuksiin laitetaan myös PH-tasapainottaja  jolla suljimme hiuksen pinnan, tämä siksi että hoitavat aineosat jäävät hiukseen seuraavan 10-12 pesukerran ajaksi.
Hoitoon menee aikaa noin 10 min. Joten se sopii hyvin myös kiireiselle.

3 vaiheisessa hoidossa jatketaan vielä hemmottelua lämmössä sekä levitetään tehonaamio, naamio vaikuttaa vielä 10min. Tämä jos mikä on vaikka mainio lahjaidea kylmiin pakkassäihin, hemmottelua ja ihanaa aikaa itsellesi täi läheisellesi.

Tässä jälkeen kuva Tiinan hiuksista.

 

IMG_4177
Uskomaton kiilto, ei uskoisi että tämä hius on juuri käynyt läpi vaalennuskäsittelyn.

 

 

IMG_4175
Hius on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin tullessa, ja mikä parasta hän voi jatkaa 10 pesukerran jälkeen myös kotona esimerkiksi  Extreme Cat hoitotuotetta käyttäen sekä kosteuttavilla All soft shampoolla ja hoitoaineella, näin hän saa myös ylläpidettyä hiusta näin kauniina koko talven.

 

IMG_4171

 

IMG_4172

 

IMG_4170

Hiuksiin emme viimeistelyssä käyttäneet lainkaan suoristusrautaa, vaan ainoastaan

 

 

494605_8_Satinwear02_Single_rev

lämpösuojan Satin Wear 02 Redkenin tuotteista.

 

Yksi suosikeistamme on myös,

 

 

DiamondOil_HighShine_AiryMist

Diamond oil uutuus, suihkutettava aerosol öljy. Tätä uskomatonta tuotetta voi käyttää myös kiiltosuihkeena kampauksissa. Tuoksukin on ihan taivaallinen<3

 

DO_HighShine_Pinned_Posts38

 

Tähän tuoteperheesen kuuluvat myös kestosuosikki öljymme Diamond oil tipat, jotka ovat 98% öljyjä.

 

DO_HighShine_Pinned_Posts31_LG2

Useimmat öljyt sisältävät runsaasti vettä sekä erilaisia silikoneja, Diamond oilissa näitä ei ole lainkaan. Tämän vuoksi öljy tuntuu hiuksessa siloittavalta ja hoitavalta, mutta ei tee hiusta raskaaksi.

 

Sekä ihanat Frizz Dismiss siloittava tuotesarja pörröisille hiuksille.

 

Frizz_Pinned_Posts17

 

Jokainen joka taistelee arjessa pörröisten hiusten kanssa, kannattaa keskustella kampaajan kanssa, me löydämme varmasti oikeat tuotteet juuri sinulle.

Miksi tuskailla asialla johon löytyy helpot ratkaisut:)

Jokaiselle joka haluaa kasvattaa hiusta ja tuntuu siltä että latvat murenevat eivätkä kasva, voin lämpimästi suositella  Redkenin Xtreme Shotti hoitoa.
Se vähentää huomattavasti  kaksihaaraisia, jälleenrakentaa, korjaa kuitukerrosten vaurioita sekä estää hiuksen venymistä ja katkeilua.

 

IMG_4174

 

Shottihoito esimerkiksi leikkauksen tai värin yhteydessä maksaa 18e.
Redkenin Chemistry on vaikea kuvailla, se täytyy itse kokea. Tulet varmasti rakastumaan<3

Comments are closed.