Turvalliset Xtreme lashes ripsipidennykset

_77Y2772

 

Xtreme Lashes ripsipidennys uutisia!

Olemme Bella Pelossa jo jonkin aikaa saaneet saaneet aivan uutta innovaatiota ripsipidennysten saralla ja olemme päässeet ensimmäisten joukossa tarjoamaan asiakkaillemme täysi uudenlaisia Xtreme Lashes Ellipse HD- ripsipidennyskuituja.

Asiakkaamme ovat olleet näistä uusista ripsistä aivan haltioissaan ja haluammekin nyt kertoa niistä teille lisää.

Mikon ammattitaitoisiin käsiin pääsi ripsien laittoon Maija,  joka toimii myös etelä Suomen Xtreme Lashes ripsikouluttajana.

Hiukan historiaa ensin ripsipidennyksiin liittyen, ja miksi liikkeessämme tehdään juuri Xtreme Lashes ripsiä?

Eli Xtreme Lashes yrityksen on perustanut Jo Mousselli joka on toiminut ennen perustamistaan terveyden hoidon ammattilaisena, tästä juontaakin juurensa tuotteiden kehittely joka varmistaa sen että Xtreme Lashes ripsipidennykset ovat turvallisia sekä käyttäjälle että ripsiteknikolle itselleen. Xtreme Lashes liimat ovat ainoat medikaalitason liimat ja oikeanlaisessa huoneilmassa eivät vapauta lainkaan haitallisia liimahöyryjä hengitysilmaan.

Xtreme Lashes ripset ovat turvalliset käyttää koska jokainen ripsimuotoilija on käynyt tarkan koulutuksen ja vain ammattilainen voi näitä ripsipidennyksiä laittaa.

Kaikki laittoon ja tuotteisiin liittyvä on äärimmäisen tarkkaan suunniteltu ja turvallisesti toteutettu.

Kun valitset ammattilaisen tekemät ripsipidennykset laadukkailla tuotteilla, eivät ripsesi kärsi, sekä voit turvallisesti pitää ripsiä ilman taukoja vaikka vuodesta toiseen.

Meitä varoitellaan paljon kauhukuvista mitä ripsipidennysten saralla on, sekä kuinka paljon  vahinkoa voidaan tehdä silmälle, ripsen juurille sekä silmänympärys iholle, mikäli tärkeitä seikkoja liiman turvallisuuteen, sekä kouluttamattomuuteen  ei oteta huomioon.

Jokaisen asiakkaan sekä tekijän turvallisuus on otettu Xtreme lashes koulutuksessa huomioon joten turvallisin mielin ammattilaisen käsittelyyn kannattaa tulla.

Xtreme Lashes normaalit yksittäispidennykset ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 2007 ja muutama vuosi sitten saimme valikoimaamme myös extra pehmeät ja kevyet Volumeripset.

Näitä olemmekin asiakkaille tehneet hurjan paljon ja voimme näin ollen räätälöidä jokaisen toiveisiin halutun kokonaisuuden turvallisesti.

Nyt uusin ja kuumin huippu uutuus ripsipidennysten saralla ovat Xtreme Lashesin markkinoille tuomat Ellipse HD-ripsipidennys kuidut jotka ovat uudenlaisen muotoilun ansiosta, 47% kevyemmät kuin normaalit yksittäiset ripsikuidut.

xlfauxminkellipsehdripset1

Ne ovat litistetyn malliset juuresta ja näin ollen antavat ripsien tyveen eyelinermäisen vaikutelman.

Näiissä on myös 2 haarainen kärki, millä saadaan aikaan vastaavanlainen vaikutelma kuin volumeripsillä.

Nämä kaikki seikat vaikuttavat myös ripsen pysyvyyteen joten huoltovälit ovat pidemmät.

Maija sai Mikon käsittelyssä nyt sekoituksen Ellipse HD- ripsikuituja sekä Faux mink bold volumeripsiä 0.07 paksuudessa. Pituuksina olivat 7-11 mm kuidut, turvallisesti kiinnitettynä ripsiin lisätään 2-3 mm omia ripsiä pidempiä ripsikuituja.

Näin varmistumme siitä ettei yhdelle ripselle tule liikaa painoa lisättävistä kuiduista, emmekä näin ollen vahingoita oman ripsen juurta.

Jos painoa lisätään liikaa oman ripsen päälle, ripsen juuri vahingoittuu ja irtoaa ennen aikojaan. Jos ripsen juurta vahingoitetaan pysyvästi, saattaa olla että tähän kohtaan ei enää koskaan kasva uutta ripseä tilalle. Tämän tkia on tärkeää että ammattilainen, koulutettu henkilö ainoastaan laittaa ripsipidennyksiä ettei pysyvää haittaa pääse syntymää.

Ripsi kasvaa noin 60-90 päivää jolloin se luonnollisesti irtoaa pidennys mukanaan. Tässä ajassa sieltä vanhan ripsen alta kasvaa jo uusi ripsi tilalle ja sama sykli jatkuu eteenpäin.

Ripsien kasvukausi on lyhempi kuin muiden karvojen, mutta jollei ripsen juurta vahingoiteta ja ripsipidennykset on huollettu ja laitettu oikein ja turvallisesti niitä voi pitää jatkuvasti.

Tässä muutama ennen kuva Maijan ripsistä.

_77Y2762

 

_77Y2757

 

_77Y2754

 

Maijalla on luonnostaan suhteellisen runsaasti omia ripsiä,  ja tavoitteena oli säilyttää hyvin luonnollinen ilme.

 

Ripsipidennysten ei todellakaan tarvitse näyttää luonnottomilta, vaan jokaiselle voidaan luoda juuri omanlaisensa ripset toiveiden mukaan.

Tärkeimpänä asiana pidämme asiakkaan kuuntelua sekä konsultointia. On hyvin tärkeää että otamme asiakkaan toiveet huomioon muotoilussa. Samoin kuin meikillä, pystymme korostamaan silmiesi parhaita puolia yksilöllisellä muotoilulla.

Voimme myös lisätä värillisiä ripsiä luomaan esim. kolmiulotteisuutta tai korostamaan silmien väriä.

Tässä on muutama kuva Tuulin tekemistä ripsistä,  Xtreme lashes SM-kilpailuista.

Tässä käytettiin todella kauniisti violettiä ripseä korostamaan muotoilua.

EI ole olemassa yhtä ainoaa tapaa muotoilla ripsiä, vaan jokainen ripsipidennys mitä teemme, on juuri sinulle räätälöity ja uniikki.

 

XtremeLashesTuuliHagfors6

XtremeLashesTuuliHagfors3

 

XtremeLashesTuuliHagfors1

 

XtremeLashesTuuliHagfors2

XtremeLashesTuuliHagfors4

Aivan mielettömän kauniit!

 

Mikko muotoili Maijan ripsiin viuhkoilla volyymiä sekä HD-ellipseillä syvyyttä ja eyeliner maista vaikutelmaa tyvelle.

Näin ollen ilmeestä ei tule liian dramaattinen ja ”nukkemaisen näköinen”. Vaan hyvin luonnollinen ja pehmeä.

_77Y2772

 

Pituutta kasvatettiin sisänurkkien 7mm pikkuhiljaa aina 11mm asti, ulkonurkkia kohti mentäessä, kuitenkin niin että aivan uloimmat olivat max 8mm pitkiä.

Näin tehden ulkonurkista ei tule liian raskaat ja surumielisen näköiset, sekä ripsien muotoon saadaan kaunis, ja luonnollisen näköinen muoto.

 

Tässä kuvia jälkeen.

 

 

_77Y2806

 

_77Y2804

 

Todella kauniit ja luonnolisen näköiset sekä tuntuiset.

Kun ripsipidennykset on laitettu oikein, ne eivät tunnu miltään vaan ovat kuin omat oikeat ripset.

Kaiken lisäksi ilme on aamulla enemmän herränneen näköinen, koska ripset saavat katseeseen syvyyttä heti herättyäsi.

Aamulla on helppo ja nopea töihin lähtö, kun ripset ovat kauniit. Muista pitää kulmat myös huoliteltuna ne onnistuvat nopesti liikkeessämme ilman ajanvarausta yleensä odotellessa.

Sekä aamun pelastus on myös Jane Iredalen mineraali puristemeikkipohja, jonka laittoon menee noin 30 sekunnttia, huulipuna ja olet valmis paivän tehtäviin:)))

Tule käymään liikkeessämme niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle räätälöity ripsipidennys turvallisesti.

Ihania lumisia pakkaspäiviä ja pikkujoulun aikaa:))

 

Comments are closed.