Tule meille töihin

Hei sinä loistotyyppi !

Olemme  Kannelmäen kauppakeskus Kaaressa sijaitseva Parturi-kampaamo, kauneussalonki, ”hyvän olon keidas”. Haluamme tarjota asiakkaillemme täysin uudistetuissa tiloissa ainutlaatuisen konseptin – Luksusta arkeen, jossa yhdistyy laadukkaat tuotteet, ihmisläheinen palvelu sekä rento tunnelma.

Etsimme nyt tiimiimme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä kauneusalan työntekijöitä. Voit toimia joko itsenäisenä yrittäjänä vuokratuolilla, sopimusyrittäjänä tai työntekijänä.

Olemme saaneet avuksemme suunnittelu- ja sisustustyöhön alansa taiturin, Teuvo Lomanin. Hän on luonut kampaajille, kosmetologeille ja meikkaajille trendikkäät sekä toimivat tilat, jotka on varusteltu alan uusimmilla työvälineillä ja laitteilla. Tilasuunnittelussa on huomioitu asiakkaiden viihtyvyyden lisäksi työntekijöiden olosuhteet panostamalla ergonomisiin työskentelypisteisiin sekä huippuluokan ilmanvaihtoon.

Kanssamme sinulla on loistavat mahdollisuudet ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme pysyä kauneudenhoitoalan huipulla, minkä vuoksi tiimimme kouluttautuu säännöllisesti alan parhaiden osaajien opissa. Lisäksi kasvatamme tietotaitoamme osallistumalla aktiivisesti messuille ja tapahtumiin.