Teippipidennykset

IIMG_4252hana,kuvan kaunis Riina Engstöm,joka on tuttu monille mm. Miss Helsinki kisoista,kävi meillä laitattamassa uudet hiukset. Väri mikä hänellä oli pohjalla oli haalistunut kuparinen. Halusimme päästä teippien kanssa samaan sävymaailmaan ja haimme luonnollista pähkinäisen ruskeaa Redkenin väreistä. Liukuvärjäyksen toteutin tyvessä tummuusaste 3:lla sekä latvaan haimme taittoa, jotta kuparista jäisi enää pieni vivahde. Pidennykset ovat 60 senttiset ja niillä saimme aikaan upean kokonaisuuden.  Riinan omat hiukset olivat jo ennestään pitkät,joten 2 pakettia hiusta riitti erittäin hyvin,sekä sulautuivat todella luonnollisesti oman hiuksen joukkoon.
Nyt kun kesä on tulossa ja kesäkiharat taas muodissa, hiustenpidennys on upea vaihtoehto pitkälle ja työläälle kasvatukselle.
Teippien laittoon menee noin 1.5h sekä huolto tapahtuu noin.6-10 viikon välein,jossa teipit vaidetaan ja kiinnitetään pestyinä uudellen. Samat pidennyshiukset voi käyttää useaan kertaan jos valitsee laadukkaat hiukset,esim. Simply natural tai Bp- hair. Joiden tuotteisiin olemme olleet todella tyytyväisiä.
Riinalle valitsimme kotihoitotuotteiksi Redkenin color extend värishampoon sekä smooth lock hoitoaineen joka selvittää hyvin pidennyshiukset sekä jättää ne kiiltävän pehmeiksi käsitellä,smooth lock hoitoaine auttaa myös suoristuksessa sekä föönauksessa. Riina on lähdössä kuvausmatkalle Brasiliaan joten aurinkosuojaksi valitsimme Redkenin uudesta aurinko sarjasta jätettävän suihkeen,joka ei jätä hiusta tahmeaksi sekä antaa UV-suojan.
Ihanaa kevättä ja aurinkoa odotellessa:))) terkuin: Maija
IMG_4254 IMG_4262IMG_4277

Comments are closed.