Syksyn miesmallisto by Chris Foster

Rude Boy

Hair by Chris Foster

Photography: Arteh Odjidja

Styling: Remel Davidson

Make-Up Artist: Sarah O’keefe

Tämä inspiroiva kokoelma tutkii 90-luvun Rude Boy -tyylin tyyliä, swaggeria ja arkaa ulkoasua. Viitaten suuntauksiin, musiikkiin ja muotiin, jotka määrittelivät tämän aikakauden, näitä  upeita tyylejä on katapultoitu nykyhetkeen. Muotoilu- ja viimeistelytuotteet autentikoivat tämän tyylilajin tekstuureja, määrittelyä ja valikoimaa, ”typerä poikien paluu” vaikuttaa nykyiseen sukupolveen, joka etsii äärimmäisen viileitä retrostylejä, jotka on keksitty uuteen aikaan.

200

Hair by Chris Foster

Photography: Andy Kruczek

Styling: Chris Foster

Make-Up Artist: Keiko Mizuno

200-kokoelma sai innoituksen orjuuden poistamisesta kahden vuosikymmenen ajaksi. Se tutkii Afrikan diasporan vaikutteita ja ilmaisuja. Tämä kokoelma juhlii vapautta, vapautta sekä tasa-arvoa. Kokoelma vaikuttaa myös elokuvasta ”300”, jossa spartalaiset taistelivat vapaudesta absoluuttisella vahvuudella ja päättäväisyydellä Persian Hordesta.

 

 

 

 

 

 

 

Byzantiam

Hair by Chris Foster Photography: Andy Kruczek

Grooming: Giselle Alie

Styling: Chris Foster

Byzantium, kokoelman  innoittajana ovat antiikin Kreikan patsaat ja mytologia. Kreikkalaiset veivät miehen muodon ja kuolivat, jättivät ihmisen kuvan kiveen ja pronssiin. ”Byzantiam” suurimpia legendoja,olivat  kun jumalat juoksivat maapallon ja sekoittuivat ihmisten kanssa. Jumalat ovat puhuneet, astu hiustatologian maailmaan.

 

 

 

 

Salon 13 Comic Strip

Hair by Chris Foster Photography: Andy Kruczek

Styling: Ben Cottrell & Sam Lambert

Make-Up Artist: Keiko Mizuno

”Salon 13” on suosikkikokoelmani ja kallein! Se on ensimmäinen evergraafinen romaanikokoelma ja olen työskennellyt läheisessä yhteistyössä erittäin lahjakkaan valokuvaajan, Andy Kruczekin kanssa. Salon 13: n innoittamana tuli elokuvan ja graafisen romaanin ”Sin City”. Ryhmänä halusimme tutkia omaa ainutlaatuista spin-toimintaamme ”Sin City” -ominaisuudessamme. Versiomme tuli 1950-luvun gangland-kulttuurista. Tutkin useita graafisia romaaneja kahden kuukauden ajan, saaden käsitteellisiä ideoita mukaan lukien tyylit, kun Andy työskenteli tarinanäkymässä.

 

 

Comments are closed.