Saara Suhanto goes Bikini Fitness EM 2015

Ihanaisten äitienpäivää Bella Pelossa.

 

IMG_7055

 

Tässä teille kaikille hiukan tunnelmia äitienpäivän satailauksesta.

Saara Suhanto on tämän vuoden bikinifitnes voittaja Fitnessclassic alle 168cm. Kisassa joka järjestettiin  Helsingin kulttuuritalolla 19.4

Sarja oli erittäin kovatasoinen ja Saaran taakse kisassa jäi mm. Sofia Ruusila.

Saara on käynyt asiakkaanamme jo aiemmin hiustenvärjäyksissä ja nyt olemme todella onnellisia uuden yhteistyön alkamisesta kohti EM-kisoja,  nämä  kisataan ensiviikonloppuna Espanjassa.

Tänään oli kuitenkin vuorossa Body-lehden kuvaukset ja sinne Saaran tyyli stailattiin trendikkään sporttisella teemalla:)

 

 

IMG_6876

 

Saaran hiuksissa oli jo edellisiä kisoja varten laitettu Redken värikäsittely, joten sitä ei tälläkertaa tarvinnut uusia, väri oli pysynyt todella hyvänä ja kirkkaana sillä Saaralla on kotona käytössä Redkenin silvershamppoo joka taittaa keltaista pigmenttiä todella tehokkaasti.

Kampauksen pohjalle laitoin pillow proof kuivashamppoon, sekä raudan alle fabricate 03 lämpösuihkeen, ihan täydellinen tuote kauniin kiharan tekoon.

Pohja krepattiin kevyesti volumeraudalla(pientä kreppiä), tämä rauta on ihan ehdoton suosikki, niin pitkiin kuin lyhyisiin hiuksiin sekä kotonakin tehtäviin pohjiin.

 

Aamun pelastus: kuivashampoo+volumerauta =no bad hairday 🙂

 

 

IMG_6913

 

Lisäsimme muutaman klipsipidennyksen lettiä varten, näin saimme siitä ihanan muhkean.

 

IMG_6921

 

.IMG_6951

 

Letti tehtiin kalanruotolettinä ja samalla haluttiin siitä trendikkään ”sotkuinen”.

Tämän kesän ehdoton hitti on lettikampaukset eri variaatioina, mutta viimekesään verrattuna niissä saa näkyä tuulentuivertama fiilis.

Letti sopii niin salille kuin vaikka elämäsi tärkeimpiin juhliin:)

Rennompaa tai juhlavampaa fiilistä voi hakea päälliosan hiusten viimeistelyllä jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi.

 

IMG_6998

 

Meikissä haluttiin korostaa silmiä.

Saaralla on luonnostaan todella kaunis iho joten siihen oikea valinta oli  Jane Iredalen mineraalipuuteri warm sienna.

Varjostuksina käytimme Jane Iredalen bb-voiteista 11 (joka muuten lähtee Saaran EM-kisamatkaan meikkipohjaksi) sävy on todella tumma, mutta niin kisameikki pitääkin olla. Toisena sävynä on bb-5 joka on suomalaiselle iholle yleisin Jane Iredalen sävyistä.

 

 

IMG_7008

Ennen meikkiä

 

 

 

 

 

IMG_7013

 

Silmäluomet pohjustettiin kevyesti ja luomille laitettiin Jane Iredalen kesän trendisävy Caribbean, aivan ihana turkoosi vivahde joka on kevyesti kimalteinen. Sopii täydellisesti Saaran kisabiksuihin jotka ovat myös turkoosit. Sävy korostaa myös tosi kauniist vihreän/sinisiä silmiä.

 

IMG_7026

Rajaukset tehtiin dramaattisemmin Jane Iredalen uudella purkki eyelinerilla. Kulmakarvat tehosteettiin kulmageelillä sekä kevyesti Bitty Brow Kit kulmavärillä.

Ripset laitoimme tänään kuvauksiin ihan kertakäyttötupsuina, sillä huomenna Saara saa upeat Xtremelashes volumation ripset Tuulin laittamana EM-kisoihin.

Ripset tuovat mielettömästi lisää syvyyttä katseeseen.

 

IMG_7038

 

Ripsipidennys on niiiiin loistava juttu kesää ajatellen!

Kun ripset ovat aina aamulla valmiiksi kauniit, voit laittaa kevyen pohjan muutamassa sekunnissa Jane Iredalen mineraalipuuterilla sekä huuliin kiillon,näin  oletkin jo valmis kesän terassille:) (Ai niin! ja tietysti kulmakarvat, pidä ne aina huoliteltuna:)

Tässä kuvia muutoksen jälkeen.

 

IMG_7058

 

 

IMG_7048

 

Kannattaa käydä tutustumassa  Saaran Blogiin sekä hänen matkaansa  EM-kisoihin ja tietysti sen jälkeen. Bella Pelo  yhteistyökumppanina mukana menossa.

Huikean isot peukut upealle Saaralle!

GO GIRL:))))))!

 

 Saaran blogin löydät täältä

 

 

Comments are closed.