Luksusta hiusten hoitoon HEATCURE lämpöhoitokäsittelyllä.

Tänään pakkaspäivänä ajatukseni ihan väkisin kaipaavat arjen hemmotteluhetkiä.

Hiusten tehokkaat hemmotteluhoidot ovat liikkeessämme todella suosittuja, Redken tuoteperheestä löytyykin räätälöidyt hoitokäsittelyt kaikille hiustyypeille .

Jo todella kauan on tehty erilaisia haudehoitoja niin hiuspohjalle kuin kuiville latvoillekin.

Tuskin tiedän mitään ihanampaa, kuin rentouttava päänhieronta, se lämmin tunne kun verenkierron vilkastuttua olo on levännyt.

Myös se tunne hiuksissa, kun ne tuntuvat pehmeiltä, sileiltä, kiiltäviltä ja ravituilta. Hiustenhoitokäsittelyn jälkeen olo on todellakin uskomattoman ihana pitkänaikaa.

Redkenin uusin tehohoito hiuksille on Heatcure.

d50i5327

Tämä ihana hoito onkin luksusSpa hiuksille.

d50i5355

 

Hoidon tehokkuuden salaisuus on Heatcure lämmin rautakäsittely.

Tässä alkutilanne asiakkaamme kesän kuivattamista hiuksista ,  vanhat vaalennukset ovat menettäneet kiiltonsa ja selkeästi tarvitsevat tehokasta hoitoa.

d50i5330

Ennen käsittelyä hiukset pestään muotoilutuotteista.

d50i5340

 

d50i5338

 

d50i5341

Tehoaineet levitetään hiuksiin tasaisesti.

Tehoaineet sisältävät proteiineja, öljyjä sekä vahoja.

Näiden tarkoituksena on antaa hiuksille vahvuutta, kiiltoa, hoitavuutta sekä pehmeyttä, juuri sitä mitä hiuksemme tarvitsevat näyttääkseen kauniin kiiltäviltä sekä ravituilta.

 

d50i5359

 

d50i5361

Tämä hoito on Redkenin hoidoista kaikkein SYVÄhoitavin.

Raudan lämmön avulla hoitavat ja ravitsevat aineosat tunkeutuvat syvälle hiuksen erikerroksiin,  ja näin ollen vaikutukset kestävät jopa 10 pesukertaa hiuksessa.

d50i5383

 

d50i5369

 

d50i5379

Rautakäsittelyn jälkeen hiukset huuhdellaan sekä kuivataan.

d50i5391

Valmis lopputulos.

Tämä tuote on mielestäni aivan uskomattoman tehokas. Siloittavuus on äärimmäisen hyvä. Tunne hiuksissa oli asiakkaan mielestä todella raikas, sileä, ilmava ja pehmeä.

 

d50i5399

 

Talvella on tärkeä tehohoidon lisäksi hoitaa hiusta myös kotona.

Useasti hiukset ovat pakkasella sähköiset ja huonosti hallittavissa, tämä kertookin siitä että hiukset kaipaavat erityisen paljon talviaikaan kosteutta.

All soft sarjan hoitotuotteet ovatkin kotihoitoon talvella todella tehokkaat,  mutta myös Heatcuren oma tehohoitonaamio on luksusta hiuksille myös kotona.

Naamio tehoaineiden lisäksi sen ihana ominaisuus on, että se lämpenee päänahassa samalla kun sen tehoaineet imeytyvät hiuksiin  ja tuo näin rentouttavan tunteen myös kotihoidossa.

Jos mietit rakkaallesi ihanaa hemmottelevaa joululahjaa on Redken Heatcure ehdottomasti yksi parhaimmista lahjavinkeistä.

Hoito vie aikaa noin 45 min. hoito  vaikuttaa sekä hiuksiin, päänahkaan kuin mieleenkin. Kukapa ei haluaisi antaa hetken ihanaa hemmotteluaikaa kiireen keskelle.

Pakkaset paukkuu ulkona mutta hoitolassamme Heatcure lämmittää 🙂

 

Comments are closed.