Love me do häähumussa

 

 

Ihana häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä keräsi huiman joukon  tulevia morsiamia paikalle.

Viimevuoden lokakuussa olimme omalla osastollamme,  sieltä jäi niin hyvät kokemukset joten päätimme olla paikalla myös nyt tammikuussa.

Olemme tehneet yhteistyötä juhlapukuliike Meslewin kanssa ja varasimmekin yhteissen osaston messuilta.

 

Viikonlopun  aikana teimme upeille malleillemme trendikkäitä morsiuskampauksia ja samalla keskustelimme tulevien morsianten kanssa.

 

 

 

 

 

Messuilla oli hyvä fiilis  vaikka samaan aikaan messukeskuksessa vietettiin matkamessuja.

Se mitä laitoin merkille,  että tulevan kesän morsiamilla oli jo aika hyvin suunnittelmat tehty ja vuoden 2019 morsiamet olivat liikkeellä.

Nykyään suunnitellaan häät pitkällä tähtäimellä ja esimerkiksi hääpaikka tulee olla varattuna jo ainakin vuosi aiemmin, mikäli mielii tiettynä päivänä tiettyyn paikkaan.

 

Näytteilleasettajia oli laidasta laitaan ja osastoilla vieraili iloisia ja stressittömiä messuvieraita.

Erilaisilla pajoilla oli  askartelioita mm.  kuppikakkutetaalla.

 

Messuilla nähtiin myös upeita muotinäytöksiä sekä palkintoja jaettiin mm. vuoden hääyrityskategorioissa.

Bella Pelo on saanut mahtavan kunnian,  josta  olimmekin erityisen ylpeitä  noustessamme lavalle ja noutaessamme voitto palkinnon kategoriassa kauneus ja hyvinvointi.

Kiitos tästä kuuluu teille kaikille jotka olette istuneet tuolissamme ja kokeneet meidät tämän palkinnon arvoisiksi. Sydämmellinen ja lämmin kiitos jokaiselle teistä, arvostamme tätä suuresti.

 

 

 

 

 

 

 

Mahtavia yrityksiä, hienoa oli seistä tässä rivissä.

 

Sain kunnian olla myös  Kristoffer Ignatiuksen haastattelussa kertomassa häämuodista sekä myös asoista joita morsiamen tulisi ottaa huomioon häitä suunniteltaessa.

 

 

 

 

Yhtenä vinkkinä sanoisin,  että tyyliä suunniteltaessa on tärkeää että morsian on itsensä näköinen ja tuntee olonsa kauniiksi sekä itselleen tutuksi hääpäivänään.

Kaikki mediat pursuavat kuvia hääkampauksista ja meikeistä mutta miksi valitsisi häämeikiksi hurjan tummat silmät jos muuten ei meikkaa tuskin ollenkaan?

Ammattilaisen kanssa yhdessä suunnitellen, varmasti löytyy jokaiselle omanlainen  parhaita piirteitä mukaileva tyyli.

Varatkaa aina hyvin aikaa aikaa suunnitteluun, sekä kaikkeen valmistautumiseen.

 

 

Tällä hetkellä hyvin suosittuja kampauksista ovat rennot nutturat. Hiukset saavat olla osittain jopa auki sekä hiussuouvat saavat pudota vapaasti, oikein aseteltuina.

Meikissä myös heleys on kaunista.

Ihon hoito ennen tärkeää päivää on myös suositeltavaa.

En suosittele muttamaa päivää aiemmin vahvoja kasvohoitoja vaan ihonhoito kannattaa ehdottomasti aloittaa hyvissä ajoin, noin kuukausi aiemmin  jotta epäpuhtaudet eivät puske pintaan juuri ennen häitä.

Heleyttävä kasvohoito esim. Is Clinicalin Fire&Ice red carpet hoito sen sijaan on loistava vaihtoehto juuri ennen meikkiä.

 

Upea kokonaisuus on tärkeää niin että korut, hiuskoristeet hääpuku tukevat toisiaan.

 

Myös monet luonnonkukat sopivat hyvin kampaukseen.

Kannattaa keskustella kukkakauppiaan kanssa, mitä pitää ottaa huomioon kukkien keston suhteen, tai jos haluat köynnöstä, täytyykö siihen kenties tehdä esivalmisteluita.

Kauppiaat varmasti kertovat ja opastavat mielellään kimppun kanssa yhteensopivat lajikkeet.

 

 

Hääpuvuissa on paljon vaihtoehtoja, yhdessä pukusuunnittelijan kanssa kokoaisuudesta tulee juuri sellainen kuin olit ajatellut, siinäkin kannattaa olla hyvissäajoin liikkeellä noin puolivuotta ennen häitä.

Viimeinen sovitus tosin kannattaa suorittaa noin 2viikkoa ennen häitä,  jotta ikäviltä yllätyksiltä säästytään esim. paino saattaa vaihtua puolessa vuodessa moneen suuntaan.

 

Hiuskorut ovat tärkeä osa kampausta, sekä hunnun käyttö tulisi suunnitella kampauskonsultaation yhteydessä.

 

Tässä esimerkkikampauksessa kauniit koristeet tuovat arvokkuutta.

Hunnun pystyisi myös hyvin sijoittamaan tämän kampauksen päälle ja halutessaan päivän kuluessa myös riisumaan, ilman että kampaus kärsii hunnun irroituksesta.

 

 

 

 

Jos tyylisi on enemmän vintage henkinen on se myös hyvä huomioida kampauksessa.

Jokaisen morsiamen oma tyyli sekä häiden teema ovat tärkeitä kokonaisuuden luomiseen.

 

 

 

Mikäli omat hiukset vaativat lisäpituutta tai tuuheutta esimerkiksi pidennyksistä,  on tämä myös suunnitellava hyvissäajoin.

Kampaajan kanssa yhdessä tämäkin onnistuu. Monesti saatamme itse kuvitella ettei meidän hiuksista saa tehtyä juuri mitään, mutta ammattilainen voi todeta lisäkkeet turhiksi. Konsteja on monenlaisilla, joilla saadaan jopa tuplattua hiusten määrä.

Joten älä ole huolissasi mikäli hiusten kasvatus prosessi on jäänyt kesken syystä tai toisesta.

 

 

 

 

 

 

 

Kaunis morsian loistaa siitä onnesta ja sisäisestä hehkusta.

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty.

Joten unohtakaa stressaaminen: Hääpäivänä vaikka mikä menisi pieleen, ette voi enää vaikuttaa siihen -siis rentoutukaa ja nauttikaa toisistanne.

 

Kun suunnittelet tärkeintä päivääsi olemme mielellämme apuna. Ole yhteydessä joko sähköpostilla tai soittamalla liikkeeseemme niin suunnitellaan yhdessä teille täydellinen päivä.

 

 

 

Comments are closed.