Kaunis kesämorsian

  1. IMG_8699

Koko tiimi täpinöissään kun ihanan kosmetologimme tärkeä päivä koitti 19.7 .<3  Sää oli mitä parhain, kun aamulla aloitimme valmistelut. Kaasot tulivat mukaan kaunistautumaan ja heti kilisteltiin lasit skumppaa mansikoilla.

 

IMG_8992

Roosa loihti kauniin Nudemeikin Saialle, heleillä Jane Iredalen mineraalimeikeillä.
Pohjalle käytettiin dermalogican SPF 20, kevyesti sävyttävää päivävoidetta Sheer tintiä. Jopa hääpäivänä on tärkeä pohjustaa ihosuojakertoimella, tämä voide on mattapintainen joten iho pysyy koko päivän raikkaana, eikä ala kiiltämään. On myös erittäin tärkeää suojata ihoa ympäri vuoden haitallisilta uv- säteiltä.

 

IMG_8506

 

 

IMG_8511

 

IMG_8669

Kauniit ripset olivat Tuulin käsialaa parinpäivän takaa Xtremelashes ripsipidennyksillä. Ne kruunattiin vielä muutamilla timanteilla, jotka luovat viimeistellyn juhlailmeen.

 

IMG_8686

Hiukset esivaalennettiin, jonka  jälkeen Shades gloss käsittelyllä sävytettiin hiuksista kauniin puhtaan vaaleat.

Hiuksissa pidennykset klipseillä BP hairista.
Maija loihti kiharat raudoilla, alle laitettiin Redkenin Iron Shape, suojaamaan raudan kuumuudelta.

 

IMG_8566 IMG_8563 IMG_8543 IMG_8541

Saara teki kampaukset kahdelle kaasolle.

IMG_8523
Tässä kuvassa on yksi tämän kesä trendihitti, vesiputous letti.

IMG_8619

IMG_8586

Tässä Sadun loihtimat kiharat, vesiputousletti kesäkiharalla toimii aina:))) kauniina lisänä voi käyttä kukkaa, pantaa , koruja…mielikuvitus rajana:)

 

IMG_8765

 

IMG_8647

Kiiltoa saatiin Redkenin Shine Blast kevyellä kiiltosuihkeella, tämä tuote ei jätä tahmeaa pintaa, vaan hius hulmuaa tuulessa kevyesti ja kauniisti.
Viimeistely suihke oli Redkenin lakoista vahvin 28.
Aki otti vielä ikuistettuja hetkiä kameraan ihanasta päivästä, tätä muistellaan vielä pitkään. Onnea Saia ja Ilu.

 

IMG_8723

 

sai

Kun haluat kokea ihanan hääpäivän  ammattilaisten iloisessa käsittelyssä, varaa aikasi Kaunis Morsian pakettiin. Konsultaatiossa räätälöimme juuri sinun näköisesi ilmeen ja aamun aloituksen:) Loihdimme juuri sinulle upean päivän kauniina morsiammena sekä iloista ja leppoisaa tunnelmaa sinulle ja seurueellesi, elämäsi tärkeimpänä päivänä. Tiimimme toteuttaa, kampauksen , meikin, kynnet, ihon heleytyksen, sokeroinnit ym. Kaikki mitä Sinun päivääsi kuuluu, amattitaidolla.
Lämpimästi TERVETULOA!!
 

Comments are closed.