Jane iredalen puhtaat mineraalimeikit sopivat loistavasti kesäiholle

Kauniit ja hohtavat sävyt saavat ihosi hehkumaan.

Vinkkinä hehkuvaan meikkipohjaan Golden Shimmer kasvo-ja vartalovoidetta Dream Tintin tai Glow Time BB- voiteen joukkoon. Raikas ja kuultava

meikkipohja taattu.

 

IMG_80931

Kesäisenä vinkkinä: haluatko näyttää ruskettuneelta, mutta et pidä kiillosta kasvoillasi? Kokeile tummaa Beyond Matte Dark- mattapuuteria aurinkopuuterina….
Upeat puuterit sisältävät SPF 30

 

IMG_8348

Kesään kuuluvat myös ihanat Ecocert kosteussuihkeet iholle. Aivan ihanat raikkaat suihkeet kosteuttavat  ja hoitavat ihoa. Sekä kiinnittävät mineraalimeikn.

Jos et ole vielä ehtinyt saada kaunista rusketusta, tässä on vinkki kesäsääriin!
Kuori jalat ja lakkaa varpaankynnet. Mikäli sääresi on erittäin kuivat levitä niihin kosteusvoidetta. Sitten sekoitetaan Jane iredalen Tantasia itseruskettavaa voidetta 2 osaa sekä 1 osa Golden Shimmer vartalovoidetta. Antaa välittömästi kauniin rusketuksen joka kestää 2-3 päivää. Upeat ja hehkuvat sääret nopeasti ja helposti.

Upeat meikit juhliin tai erityistapahtumiin. Morsiammille, sekä jos kaipaat  vinkkejä ihonhoitoon sekä meikkaukseen tule juttelemaan meikkitaiteijoidemme sekä ihoterapeuttiemme kanssa. Aina voi oppia uutta ja helpottaa arjen rutiineja pienillä vinkeillä:)

 

IMG_5803_11

 

 

 

IMG_5111936

IMG_5840

 

 

IMG_9115

 

 

 

IMG_8252

 

 

 

IMG_8213

 

 

img_1589

 

 

Hehkuvana kesään!!!

 

 

Comments are closed.