Ihonhoitoa syksyllä

IMG_0739

 

Syksy on saapunut, ja sen huomaa myös ihosta. Iho saattaa tuntua samealta ja karhealta kesän jälkeen. Kuiva huoneilma, ja lähestyvät pakkaset kuivattavat ihon pintaa ja saattavat aiheuttaa hilseilyä.

Apua ihollesi saat loistavista dermalogican tuotteista, sekä meillä tehtävistä kasvohoidoista, joissa käytetään myös dermalogican tuotteita, sekä tehokkaita laitteita.

Kiireiselle asiakkaalle apu löytyy 30minuutin microzone pika-kasvohoidosta. Tämä kasvohoito on tehokas apu tietylle alueelle ihossa. Esimerkiksi jos huolenaiheena ovat punoittavat poskipäät keskitymme hoidossa juuri niihin. Tähän hoitoon ehdit kesken kiireisen päivän, vaikka ruokatunnilla.

Kotihoidossa kannattaa panostaa kuorintaan ja kosteutukseen.

Miksi ihoa tulisi kuoria?

-Kuorinnan tarkoituksena on poistaa elotonta solukkoa ihon pinnalta, tehden ihosta kirkkaamman ja tasaisemman. Näin kosteuskin imeytyy ihoon paremmin.

Miksi iho on kuiva?

  • Luonnollinen ikääntyminen, ympäristö ja elämäntavat voivat vaikuttaa ihon kuivuuteen.
  •  Kun ikäännymme, talirauhasten toiminta alkaa hidastua, ihon luonnolliset kosteuttajat vähenevät vuosien saatossa. Ikääntyminen saattaa myös hidastaa ihon verenkiertoa, vähentäen öljyntuotantoa.
  •  Kylmät tuulet ja kylmät lämpötilat voivat kuivattaa ihoa. Tästä johtuen iho saattaa olla joinain vuodenaikoina kuivempi, kuin toisina. Sama pätee myös ilmastointiin ja lämmitykseen. Lämmin, kuiva ilma toimii kuin sieni, imien kosteutta kaikesta mihin se koskee.
  • Kun iho on kuiva, siitä puuttuu luontainen lipidikerros. Tämä heikentää ihon puolustuskykyä ympäristön haitoille, jotka voivat aiheuttaa ihossa herkistymisen oireita, kuten kutina ja punoitus.

Tässä muutama tämän hetken tuotesuositus:

*super rich repair
Ehdoton kosteusvoide kroonisesti
kuivalle, kosteusköyhälle, atooppiselle tai ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Kosteuttaa välittömästi ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä, sekä tasoittaa pieniä juonteita. Tämä tuote sopii myös silmänympärysiholle.

 

 

IMG_3447

 

 

*daily microfoliant
Hellävarainen kuorinta päivittäiseen käyttöön, kirkastaa ja silottaa ihon
hetkessä. Sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

 

 

IMG_3125

 

 

*barrier repair
Vedetön, sametinpehmeä kosteusvoide, joka ehkäisee kosteuden haihtumista
ihosta, ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

 

 

IMG_0817

 

Lisävinkkejä ihonhoitoon meiltä ihoterapeuteilta saat piipahtamalla
liikkeeseemme. Meiltä saat myös face-mapping ihoanalyysin yksilöityjen
hoitosuositusten kanssa.

Mittaamme myös ihosi kosteuden analyysiä tehtäessä.Face-mapping on meillä maksuton.

 

Dermalogican tuotteet ovat tehokkaita eivätkä sisällä allergeenejä. Dermalogica muuttaa käsityksesi ihonhoidosta, näillä tuotteilla saat oikeita vastauksia sekä todellisia tuloksia.

Mitä ikinä ihosi tarvitsee, löydät siihen avun meiltä.

Dermalogican tuotteita uskollisesti käyttävät myös monet TV tähdet sekä kauneuden ammattilaiset.

Näihin kuuluu mm. Lotta Hintsa joka on oikea Dermalogica lähettiläs Suomessa.

Lotta on kärsinyt aiemmin iho ongelmista, mutta räätälöidyllä hoitorutiineilla  kotona Dermalogican tuotteilla, sekä säännöllisillä käynneillä hoitolassamme Saijan osaavissa käsissä, on Lotan iho todella hehkuvassa kunnossa.

Voit lukea Lotan kokemuksista Dermalogicasta aiemmasta blogistamme, sekä Lotan pitämästä omasta blogistaan.

 

 

 

IMG_0440

 

Laitetaan yhdessä ihosi kuntoon!

Comments are closed.