Iho kiittää

 

lotta

Lotan Vaatteet Vero Moda Kaari

 

 

IMG_8922

Lotan Vaatteet Vero Moda Kaari

 

 

 

Siitä hetkestä lähtien kun minut kruunattiin Miss Suomeksi toukokuussa 2013 alkoivat minulla elämäni ensimmäiset iho-ongelmat. Stressi, meikit ja vielä isommat määrät meikkiä kuvauksissa ja näytöksissä, matkustaminen, sekä väärät hoitotavat ärsyttivät ihoa ja olo oli kaikkea muuta kuin hehkeä. Tässä työssä ulkoinen olemus on koko ajan esillä ja testailin kaiken näköisiä keinoja, jotta iho paranisi, mutta usein tilanne tuntui vain pahentuvan.

 

 

IMG_6924

 

 

Nyt tilanne on rauhoittunut ja ongelmat alkavat olla takana päin ja iho kaunistuu päivä päivältä. Todella suuri kiitos kuuluu säännöllisille kasvohoidoille Bella Pelossa, Dermalogica-ihonhoitosarjan löytäminen ja Jane Iredale-mineraalimeikkeihin siirtyminen.

 

 

IMG_0382

 

IMG_0440 copy

 

 

Olen käynyt Bella Pelossa nyt säännöllisessä kasvohoidossa noin puoli vuotta ja iho kiittää. Ennen kävin silloin tällöin siellä täällä ja olen huomannutkin nyt, että se säännöllisyys on avainsana siihen, että hoito tuottaa pitkkestoista tulosta. Bella Pelon ammattitaitoinen ja ihana Saia katsastaa tilanteen ja yleensä tekee minulle joko hoitavan tai puhdistavan hoidon. Viime aikoina olemme käyttäneet paljon tehokoseutusta ja rauhoittaneet pintakuivaa ihoa. Saia kertoo aina hoidon aikana mitä tuotteita kannattaa käyttää, million ja miten, jotta saan kotona jatkettua hoitamista.

 

 

IMG_0265

 

IMG_0108

Lotan vaatteet Cubus Kaari

 

 

sokerointi

Lotan vaatteet Cubus Kaari

 

 

 

Bella Pelossakin myytävät Dermalogica-ihonpuhdistus- ja hoitotuotteet ovat tätä kautta siirtyneet kaappeihini ja en voisi olla tyytyväisempi tuloksin. Puhdistus on aina tehokas ja hellävarainen ja kosteutus tuntuu iholla pitkään. Olen myös täysin rakastunut seerumeihin, joilla saan tehon irti muista tuotteista sekä naamioihin, jotka on hyvä käyttää naamalla ennen kuvauksia ja näytöksiä. Ennen testailin eri sarjoja ja jo valmiiksi ärsyyntynyt iho ei ottanut näitä usein hyvin vastaan, vaan ärsyyntyi lisää ja lopputuloksena oli usein kipeä, punertava ja kireä iho johon tuli helposti näppylöitä. Dermalogicasta en enää luovu.

 

 

 

IMG_8980

 

IMG_5116

 

Amazing Base Open Latte COMPACT PPRESS

 

 

 

Samalla kun vaihdoin ihonpuhdistus- ja hoitotuotteet Dermalogicaan, vaihdoin myös meikit, ja erityisesti pohjat, Jane Iredalen mineraalimeikkeihin. Mineraalimeikeistä löytyi heti täydelliset sävyt ja lopputulos iholla oli tasainen ja kuulas. Jos halusin lisää peittoa laitoin joko lisää puristepohjaa, tai paikallisesti BB-voidetta ja siihen päälle puristepohjan. Aurinkopuuteri ja poskipuna ovat myös samaa hengittävä mineraalimeikkisarjaa. Enään ei ala stressata jos meikit joutuvat olemaan iholla pidemmän aikaa kun tietää, että ne eivät ainakaan tuki ihoa vaan ennemminkin hoitavat sitä.

 

 

 

IMG_5247

Lotan asu on Teuvo Lomanin suunnittelema uniikki paperipuku

 

 

IMG_5184

Lotan asu on Teuvo Lomanin suunnittelema uniikki paperipuku.

 

 

IMG_5287

Lotan asu on Teuvo Lomanin suunnittelema uniikki paperipuku.

 

 

 

 

Kasvohoitojen ja tuotteiden päivittämisen lisäksi olen alkanut pitää parempaa huolta nesteytyksestä ja päivittänyt vitamiinit kohdilleen, sekä ruoan että ravintolisien muodossa. Ihoni ei ole nykyään pelkästään ongelmaton vaan myös elinvoimainen! Nykyään oikein odotan meikittömiä päiviä. 😉

 

 

IMG_0348

 

 

Comments are closed.